TV omarice za vsako dnevno sobo

V preteklosti smo dnevne sobe opremljali z veliki regali za dnevno sobo, ki so pogosto segali od stropa do tal in so nudili ogromno prostora za shranjevanje, hkrati pa so ponujali le majhno odprtino za TV sprejemnik. Ker so bili klasični TV sprejemniki zelo globoki, so bili zelo globoki tudi TV elementi.

TV omarica Cordoba

Dandanes se je marsikaj spremenilo – TV sprejemniki so postali veliko večji, a hkrat tanki, in se pogosto ne prilegajo več v stare odprtine. Poleg tega se je spremenila filozofija bivanja, ki prednost daje zračnosti in odprtosti prostora pred obilico prostora za shranjevanje stvari, ki jih pogosto niti ne potrebujemo. Zato se je močno spremenil tudi način opremljanja dnevnih sob.

TV omarica Hilton HILF01

Gromozanske regale je zamenjala minimalistična TV omarica, samo sprejemnik pa je pogosto obešen na steno. Ker so se bivalni prostori združili v en prostor, je zelo pomembno tudi, da TV omarico uskladimo z ostalimi elementi v prostoru. Na srečo je izbira TV elementov dandanes zares velika. Kupimo jih lahko v večjih in manjših trgovinah s pohištvom in tudi prek spleta.