Rešitev za vse zmrzljivce

Zaradi njega imamo lažjo denarnico. Zaradi njega težko zaspimo. Vsakič pred odhodom od doma moramo nadeti kapo, šal in tople nogavice. Zaradi njega se prehladimo, šklepetamo z zobmi, kašljamo in kihamo. Ta nadloga sliši na ime mraz, ki že vztrajno trka na vrata. In oklepal se nas bo še najmanj štiri mesece.

odeja_1_3Mraz nas asociira s snegom, zimo, ledom, kratkimi mrzlimi dnevi, torej v glavnem s slabo voljo. Ko končno prispete iz službe do doma, vam je od gretja v avtu tako vroče, da se v stanovanju slečete in sprehajate v kratki majici. Potem pa vas ob branju knjige, gledanju televizije ali ko pomagate otroku pri pisanju domače naloge, nenadoma spet začne zebsti. Je še komu to znano? Poleg tega se vam ne ljubi vsakič navleči nase goro oblačil ter debelih nogavic, ker vas zategujejo in se v njih počutite kot srednjeveški vitez v 60-kilogramskem oklepu. Nejevoljni ste, ker veste, da vam bo kmalu ponovno postalo spet vroče in se boste morali spet sleči. In potem pomislite: pa zakaj bi se morali venomer slačiti in nazaj oblačiti, če pa lahko radiator prestavite na višjo stopnjo? To misel preženete tako hitro, kot se je pojavila (recimo temu trenutek slabosti), saj veste, da se je kurjava precej podražila. Nočete plačevati več kurjave, kot je potrebno, obenem pa nočete zboleti ali bog ne daj, da zboli otrok, ki ga neprestano zebe in ne more zaspati še dolgo v noč …

Iz tega začaranega kroga vas lahko reši le električna odeja, s katero bo vaša postelja mehka in topla, da se boste lažje in hitreje pogreznili v trden spanec. Z njo ste lahko pokriti na kavču in uživate ob gledanju televizije, pitju čaja ali branju knjige.

Prednosti električne odeje:

  • Lažji spanec
  • Nastavitev 3-stopenjske jakosti za prilagoditev temperature po želji
  • Prihranek pri ogrevanju – minimalna poraba energije (60W)
  • Proti bolečinam v mišicah in sklepih

»Ali je električna odeja varna«, boste malce skeptično vprašali. Seveda je varna za uporabo, vendar je potrebno z odejo (tako kot z vsemi električnimi pripomočki) ravnati odgovorno. Ne odgovarjamo za požare, če jo pozabite izklopiti – no, v tem primeru boste vsaj zagotovo vedeli, da deluje.

Pričakajte mraz pripravljeni in oboroženi do zob – z električno odejo. Ste se morda kdaj vprašali, kako lahko Eskimi preživijo na severnem polu v hladnih razmerah? Ja, električno odejo imajo, jasno.