Ovitek za Samsung Galaxy J5 ali zavarovanje

Kupili ste novi J5, opremili ste se z novo napravo, ki jo boste zagotovo z veseljem uporabljali, ampak, ali ste poskrbeli tudi za zaščito? Če niste, vprašanje, koliko časa boste novi telefon dejansko lahko uporabljali, saj se nesreča zgodi vedno, ko najbolj pazimo. Če vam bo kateri koli novi telefon na dotik padel na tla, pa je velika verjetnost, da se bo ekran razbil, da bo telefon odrgnjen ali pa celo ne bo več uporaben, če bo prišli do hujše poškodbe aparata. Ovitki za Samsung Galaxy J5 so zato kot nalašč za vas, če se želite poškodbam izogniti, saj ovitek za Samsung J5 nudi ravno takšno zaščito. Sicer res, da še vedno lahko pride do kakšne škode, če vam bo telefon resnično nesrečno padel ali pa bo padel z velike višine, saj ovitki za Samsung Galaxy J5 vseeno ne prenesejo najhujših nesreč.

Ovitek za Samsung J5 cenejši od zavarovanja

Danes ne obstaja le zdravstveno zavarovanje ali pa zavarovanje nepremičnin in vrednejših premičnin kot so vozila, ampak se dobijo tudi zavarovanja za telefone. Mnoge zavarovanje za telefon sicer zamika, saj so mnenja, da je tako zavarovano vse in jih zato niti ovitki za Samsung Galaxy J5 ne zanimajo, ampak to je pravzaprav slaba izbira. Resnično mislite, da vam bo zavarovanje krilo odškodnino, če bo prišlo do poškodbe zaradi padca telefona, torej zaradi vaše neprevidnosti? Za kakšen primer se bo to sicer lahko uveljavljalo, vendar pa nikar ne računajte na to, da imate kaj veliko možnost za uveljavljanje odškodnine. Sicer res obstajajo tudi takšna zavarovanja, pri katerih zavarujete tovrstne dogodke, vendar pa je drago in boste hitro plačali še za en nov telefon, pa še tu preberite drobni tisk, ki ga ni malo.

Nikar ne računajte na svojo srečo

Se vam je za enkrat izkazalo, da nobenega telefona še niste poškodovali? Ne računajte še naprej na srečo in res raje poglejte, kakšni ovitki za Samsung Galaxy J5 vse obstajajo, saj so ovitki za Samsung Galaxy J5 veliko cenejši od nakupa novega telefona.